+31 (0)6 307 747 44
Google icon
4,9
34 Google beoordelingen

Over ons

Yachtcharter Houwink Grou biedt u een warm welkom aan boord en de perfecte mogelijkheden voor een onvergetelijke vaarvakantie!

Yachtcharter Houwink Grou is een jonge en enthousiaste watersportonderneming die in 2017 werd opgericht door Wietse en Hester Houwink. Inmiddels biedt de vloot u de keuze uit maar liefst tien motorjachten die variëren van klein tot groot.

Deze mooie, goed onderhouden motorboten zijn geschikt voor stellen, gezinnen, families en vriendengroepen, van twee tot tien personen. Kortom, Yachtcharter Houwink Grou biedt u een warm welkom aan boord en de perfecte mogelijkheden voor een onvergetelijke vaarvakantie!

Geen vaarbewijs nodig

Na uitleg en een korte proefvaart vaart u zelf met het jacht door Friesland

Veilig en betrouwbaar

Onze schepen worden wekelijks gecontroleerd en onderhouden

Kennis en ervaring

Al 5 jaar hét adres voor een onvergetelijke vaarvakantie

Persoonlijke begeleiding

Altijd een persoonlijk aanspreekpunt bij het huren van een jacht

Veilig en onbezorgd

Varen met onze motorjachten

Dankzij onze kennis en ervaring weten we precies wat aan boord belangrijk is. Daarom kunt u door een motorjacht bij ons te huren, veilig en onbezorgd genieten van het varen. Wekelijks controleren wij al onze schepen op verschillende punten en zo houden we de betrouwbaarheid van ieder motorjacht zo hoog mogelijk. Voordat u de haven verlaat, krijgt u van ons uitleg over het schip en maken we een korte proefvaart.

Wilt u extra goed oefenen met varen, aanleggen en door bruggen varen? Dan kunt u een vaarles bijboeken. U gaat zelf aan het roer, onder begeleiding van een ervaren instructeur die u op weg helpt. Vanzelfsprekend zijn zwemvesten gratis inbegrepen.